لیست اختراعات داريوش داودي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 8
تاریخ اظهارنامه: 1391/02/09
تاریخ ثبت: 1391/04/04
خلاصه اختراع:

پروتكل بكارگيري نانو ذرات درافزايش توليد هايپرسين وهايپرفورين دركشت سوسپانسيون سلولي گل راعي

تاریخ اظهارنامه: 1391/09/27
تاریخ ثبت: 1392/03/29
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع: فرايند بيوسنتز سريع نانو ذرات طلا با استفاده از عصاره برگ درخت سرو به علت كاربردهاي بيولوژيكي و دارويي مختلف شناسايي شده براي نانو ذرات طلا، سنتز نانو ذرات طلا با استفاده از روش هاي سبز و سازگار با محيط زيست در سالهاي اخير بسيار مورد توجه قرار گرفته است. حال بر اساس مطالعات صورت گرفته، از ميان روش هاي سنتز سبز، استفاده از عصاره هاي گياهي به عنوان ارزان ترين، سريعترين و بي خطرترين روش مطرح شده است. سنتز نانو ذرات طلا با استفاده از عصاره هاي گياهي در تعدادي از گياهان بررسي شده است. اما در همه مطالعات انجام شده، گياهان مورد مطالعه هميشه سبز نيستند و برگ هاي تازه اين گياهان كه براي تهيه عصاره استفاده مي شود فقط در فصول خاصي از سال در دسترس است. اين عامل كاربرد روش هاي سنتز با عصاره را محدود مي كند. علاوه بر اين سرعت واكنش هاي سنتز سبز با استفاده از گياهان معمولا پايين است و معمولا چندين ساعت زمان براي كامل شدن واكنش در دماي محيط مورد نياز است. هدف از اين مطالعه ارايه يك روش سبز، بي خطر و ارزان براي سنتز نانو ذرات طلا درسريع ترين زمان ممكن مي باشد. به اين منظور از عصاره آبي برگ گياه سرو به عنوان واكنشگر كاهنده يون هاي طلا استفاده شد. به اين طريق، سرعت واكنش به مقدار زيادي افزايش پيدا كرد طوري كه تنها 10دقيقه براي كامل شدن واكنش در دماي محيط مورد نياز است. تصاوير ميكروسكوپ الكتروني نشان دادند كه ذرات در مورفولوژي كروي و شبه كروي توليد مي شوند. آناليز پلاسماي كوپل شده القايي نشان داد كه پيشرفت واكنش در دماي محيط بيش از 94% است. طيف سنجي FT-IR نشان داد كه نانو ذرات توليد شده توسط بيومولكول هاي موجود در عصاره عامل دار شده اند. سايزمتوسط نانو ذرات توليد شده وابسته به غلظت و pH عصاره مي باشد. سايز متوسط نانو ذرات با استفاده از تكنيك پراكندگي نور ليزر اندازه گيري شد و در شرايط بهينه 5 نانو متر به دست آمد. به علت اينكه در اين روش از هيچ واكنشگر شيميايي سمي استفاده نشده است، نانو ذرات توليد شده قابليت استفاده در كارهاي بيولوژيكي را دارا مي باشند. سرعت بسيار بالاي واكنش و دردسترس بودن درخت سرو باعث ارزان بودن اين روش تهيه نسبت به روش هاي سنتز شيميايي مي شود. سرو يك گياه هميشه سبز است و برگ هاي اين گياه به عنوان واكنشگر توليد نانو ذرات در تمام فصول سال به راحتي در دسترس است. پس هيچ نيازي به خريد واكنشگر كاهنده يون هاي طلا وجود ندارد. بنابراين اين روش نسبت به روش هاي سنتز شيميايي كه در آن واكنشگر كاهنده لازم بايد از كمپاني هاي سازنده مواد شيميايي خريداري شود بسيار ارزان تر است . اين مطالب نشان دهنده آن است كه اين روش سنتز مي تواند به عنوان يك روش جايگزين براي روش هاي توليد شيميايي نانو ذرات طلا مورد استفاده قرار بگيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/02/12
تاریخ ثبت: 1390/08/11
خلاصه اختراع:

نانو كيت تشخيص عامل بيماري جاروك ليموترش با ارائه يك سيستم بسيار دقيق و كارا همراه با به كارگيري فن آوري مبتني بر دانش نانوتكنولوژي و مهندسي ساخت و استفاده از آنتي بادي هاي پلي كلونال به عنوان شناساگرهاي اختصاصي تشخيص سريع دقيق و ارزان عامل بيماري جاروك ليموترش را در درختان مشكوك به آلودگي فراهم آورد.

تاریخ اظهارنامه: 1383/12/05
تاریخ ثبت: 1384/06/01
خلاصه اختراع:

تاریخ ثبت: 1385/05/09
خلاصه اختراع:

مورد استفاده و شرح مختصر: امروزه براي كنترل كيفي شير روشهاي استاندارد آزمايشگاهي به كار مي روند و هدف از انجام آنها عرضه شير به عنوان يك ماده غذايي سالم جهت مصرف مي باشد. غير از آلودگي هاي ميكروبي و مواد شيميايي، وجود آنتي بيوتيكها در شير نيز باعث بروز مشكلاتي مي شود. آنتي بيوتيكهاي مصرف شده در حيوانات در شير ترشح شده و مصرف آن موجب بروز عوارض و آلرژيهاي مختلف در افراد مي گردد. در روش حاضر بررسي تشخيص حضور آنتي بيوتيك در شير با استفاده از اسپور يك نوع باكتري به نام Bacillus stearothermophillus var. calidolactis صورت مي گيرد. از اين روش تشخيصي مي توان به صورت روزمره در كارخانجات شير پاستوريزه استفاده نمود. خلاصه روش تهيه: با باكتري Bacillus stearothermophillus var. calidolactis تهيه شده از مركز كلكسيون ارگانيسم هاي ايراني (PTCC) جهت تهيه اسپورهاي باكتريايي در محيط كشت خاص اسپورولاسيون استفاده شده و اسپورهاي بدست آمده به صورت سوسپانسيون در محيط نگهدارنده در دماي 4C نگهداري شد.

تاریخ اظهارنامه: 1380/11/17
مالک/مالکان: داريوش داودي
تاریخ ثبت: 1381/05/15
مخترع/مخترعان: داريوش داودي
خلاصه اختراع:

در پرونده خلاصه اختراع يافت نشد به شرح توصيف پرونده رجوع شود

تاریخ اظهارنامه: 1380/10/04
مالک/مالکان: داريوش داودي
تاریخ ثبت: 1381/04/04
مخترع/مخترعان: داريوش داودي
خلاصه اختراع:

در پرونده خلاصه اختراع يافت نشد به شرح توصيف پرونده رجوع شود

موارد یافت شده: 8